CBRE Global Investors compra un campus d'oficines al 22@

L'empresa ha adquirit tres edificis de Glenwell Group amb una superfície combinada de 15.000 metres quadrats

El districte 22@ de Barcelona acollirà el nou campus d'oficines de CBRE Global Investors | EP El districte 22@ de Barcelona acollirà el nou campus d'oficines de CBRE Global Investors | EP

CBRE Global Investors ha comprat a Glenwell Group en format forward purchase un campus d'oficines al districte 22@ de Barcelona. Segons ha comunicat l'empresa aquest dilluns, l'operació privada ha estat realitzada en nom d'un dels fons europeus que formen part de CBRE Global. El campus estarà finalitzat, preveu l'empresa, durant el tercer trimestre de 2023.

Les noves instal·lacions de CBRE Global, denominades Z Green Oasis, constaran de tres edificis de nova construcció i tres naus modernistes rehabilitades, amb més de 15.000 metres quadrats de superfície total. Les zones verdes i terrasses exteriors de l'espai superaran els 5.000 metres quadrats i, segons ha informat CRBE, el campus comptarà amb punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

Segons el responsable de Transaccions per a Espanya i Portugal de CBRE Global Investors Antonio Roncero, "Barcelona és un dels mercats més dinàmics d'Europa, i el 22@ és un dels seus submercats més atractius". Per aquest motiu, des del grup s'espera que la instal·lació a Barcelona suposi, segons Roncero, "un creixement superior a la mitjana".

Més informació
20 anys de "la bogeria" del 22@
Ocado es trasllada al 22@ i amplia la plantilla
Avui et destaquem
El més llegit