Ocado es trasllada al 22@ i amplia la plantilla

La filial de l'empresa britànica té previst superar els 200 treballadors a Barcelona aquest 2021

Miquel Martí, CEO del Barcelona Tech City, i Guillem Vila Palau, director d'Ocado Technology Barcelona | Cedida Miquel Martí, CEO del Barcelona Tech City, i Guillem Vila Palau, director d'Ocado Technology Barcelona | Cedida

L'empresa de solucions tecnològiques Ocado Technology es trasllada. L'augment de la plantilla de la filial catalana d'aquesta empresa britànica els ha obligat a buscar unes noves oficines, que estaran situades al 22@. La companyia espera superar els 200 treballadors a la ciutat comtal aquest 2021, cinc anys després d'establir-s'hi.    

L'equip d'Ocado Technology està format per perfils tecnològics i de producte. Aquest creixement va acompanyat de la incorporació de l'empresa al Barcelona Tech City com a soci. Això reforça "el nostre compromís amb la ciutat de Barcelona, l'ecosistema tecnològic i el talent local", segons el director d'Ocado Technology Barcelona, Guillem Vila Palau.  

Per la seva banda, el CEO del Barcelona Tech City, Miquel Martí, ha indicat que "la incorporació d'Ocado reforça el nostre posicionament tecnològic i el paper que juga l'associació per connectar les companyies multinacionals amb l'ecosistema". 

Ocado Technology és la filial tecnològica del grup Ocado, fundada al Regne Unit l'any 2000. Ofereixen solucions tecnològiques punteres en la indústria, com l'automatització, la robòtica, la intel·ligència artificial, el machine learning, l'internet de les coses, el big data, i el núvol, entre d'altres.

Més informació
Ocado instal·larà un centre tecnològic a Barcelona
Cares noves a la direcció del Barcelona Tech City
Avui et destaquem
El més llegit