La Cecot distribuirà un milió de mascaretes per donar cobertura a 100.000 treballadors

La patronal està valorant la compra centralitzada de nou material de protecció

El president de la Cecot, Antoni Abad, al seu despatx El president de la Cecot, Antoni Abad, al seu despatx

La patronal Cecot ha comprat un milió de mascaretes quirúrgiques tipus IIR als laboratoris Hartmann que distribuirà entre les seves empreses associades i que permetran donar cobertura a uns 100.000 treballadors. El president de la patronal, Antoni Abad, ha destacat que gràcies a la "generositat" dels laboratoris Hartmann, les mascaretes es podran distribuir a preu de cost per tal que empreses i autònoms puguin, quan arribi el moment, reprendre l'activitat garantint la protecció del seu personal. Amb la mesura també es vol donar un cop de mà als associats davant les dificultats per aconseguir material de protecció.

En funció de les necessitats que expressin les empreses i del ritme amb què es normalitzi l’activitat i els canals de distribució, la Cecot valorarà tornar a plantejar una compra agregada en altres productes EPIs o els tests massius que puguin ajudar a la gestió i coordinació interna de les empreses.

Les empreses d’associacions com CIESC (Consell Intersectorial d’Empresaris) i la FEM (Federació Empresarial del Metall) també es beneficiaran d’aquest acord que ha pogut tancar la Cecot.

Més informació
Els efectes del coronavirus en pimes i autònoms
Fabricant solidaritat en temps de coronavirus
Avui et destaquem
El més llegit