Cellnex col·loca 1.500 milions d'euros en bons convertibles

Els bons tindran com a data de venciment el 20 de novembre del 2031 i reportaran un interès fix del 0,75% anual

El CEO de Cellnex, Tobias Martinez, durant la presentació de resultats del primer semestre del 2020 | Cedida El CEO de Cellnex, Tobias Martinez, durant la presentació de resultats del primer semestre del 2020 | Cedida

Cellnex Telecom ha fixat les condicions d'una nova emissió de bons sènior convertibles i no garantits de la companyia. Segons informen en un comunicat, la col·locació ha assolit els 1.500 milions d'euros. Les accions subjacents als bons equivalen a un 3,2% del capital de la companyia.

El preu de conversió inicial dels bons, que està subjecte als ajustos habituals, ha quedat fixat en 97,07 euros, xifra que equival a una prima del 70% sobre el preu de col·locació per acció existent determinat en la col·locació accelerada concurrent duta a terme per J.P. Morgan Securities plc and Morgan Stanley & Co. International plc.

Aquesta emissió se suma a les anteriors emissions de bons convertibles dutes a terme per la companyia des de la seva sortida a borsa el 2015, una per 800 milions d'euros duta a terme en dos trams - 600 milions al gener del 2018, seguida d'una emissió addicional fungible amb la primera per import de 200 milions al gener del 2019 - amb venciment el 2026, i una altra per 850 milions d'euros duta a terme al juliol del 2019 amb venciment el 2028.

Al fil de la col·locació d'aquesta nova emissió, José Manuel Aisa, director financer i de M&A de Cellnex, ha destacat "l'excel·lent acollida del mercat a aquesta nova emissió de bons convertibles. Un fet que se suma a l'excel·lent resposta dels nostres accionistes i del mercat a la recent ampliació de capital per 4.000 milions d'euros duta a terme el passat mes d'agost".

Més informació
Cellnex perd 84 milions malgrat facturar un 53% més
Basf i Cellnex porten el 5G a la química de Tarragona
Avui et destaquem
El més llegit