Cellnex amplia capital per créixer més a Europa

La companyia amplia capital per un import de 4.000 milions d'euros per reforçar i augmentar els recursos propis

Una antena de Cellnex | Cedida Una antena de Cellnex | Cedida

Cellnex Telecom amplia capital per un import de 4.000 milions d'euros per reforçar i augmentar els recursos propis de la companyia per seguir donant suport a la seva expansió en el marc de la seva estratègia de creixement a Europa, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El president de Cellnex, Franco Bernabè, ha destacat el suport del consell "a una estratègia de creixement sostingut que, en una mica més de cinc anys des de la sortida a Borsa, ha portat la companyia a estendre les seves operacions a 8 països a Europa, multiplicar per quatre la seva mida i ocupar una posició de clar lideratge europeu entre els operadors d'infraestructures de telecomunicacions".

A més, recorda, Cellnex ha anunciat des de la sortida a Borsa inversions i compromisos d'inversió per valor d'aproximadament 14.100 milions d'euros, i compta amb un portafoli de projectes que "ens permet pensar que aquest procés de creixement tindrà continuïtat, mantenint l'atractiu i interès dels inversors i accionistes en un projecte que des de maig del 2015 ha reportat una tornada total per a l'accionista superior al 300%".

El CEO de Cellnex, Tobias Martinez, ha assegurat per la seva banda que "reforçar els recursos propis de la companyia, permetrà comptar amb una major fortalesa per finançar aquest creixement al mateix temps que s'analitzen noves oportunitats".

El vector de creixement relatiu a l'ecosistema d'infraestructures associades al desplegament del 5G serà així mateix en el futur un eix del creixement.

Més informació
Cellnex perd per apropar la gent en temps de covid-19
Cellnex, Lenovo i NearbyComp sumen forces per a la millora del 5G
Avui et destaquem
El més llegit