Anne Bouverot accedeix a la presidència no executiva de Cellnex

La directiva francesa substitueix en el càrrec a Bertran Kan

Imatge d'Anne Bouverot | Cellnex Imatge d'Anne Bouverot | Cellnex

El consell d’administració de Cellnex ha aprovat el nomenament d’Anne Bouverot com a nova presidenta no executiva del grup. La directiva francesa substitueix Bertran Kan, qui ha ocupat el càrrec en els darrers dos anys i continuarà a l’organisme en qualitat de conseller independent. 

Bouverot era consellera de Cellnex des del maig de l’any 2018 i, a la vegada, formava part de les comissions d’Auditoria i Gestió de Riscos. Abans de dur a terme aquestes tasques, l’executiva va liderar l’organització del Mobile World Congress i també va estar 19 anys a Orange. 

Actualment, Anne Bouverot és presidenta de Technicolor, un dels principals proveïdors mundials d’efectes visuals i serveis d’animació per a la indústria mundial de l’entreteniment. Llicenciada en Matemàtiques i enginyeria de telecomunicacions, Bouverot dirigeix una fundació dedicada a l’estudi de les repercussions socials de la intel·ligència artificial. 

A principis de juny, durant la junta general d’accionistes, està previst que es formalitzi la sortida de Tobías Martínez com a conseller delegat de Cellnex. L’empresa va tancar els comptes de l’any 2022 amb unes pèrdues de 297 milions d’euros i uns ingressos de 3.499 milions. Aquesta xifra representa un increment d’un 38% en comparació amb el balanç del 2021. 

Més informació
Cellnex reforça el seu compromís amb la sostenibilitat
Cellnex tanca el 2022 amb uns ingressos de 3.500 MEUR
Cellnex impulsa les connexions d'una firma nord-americana
Avui et destaquem
El més llegit