Cellnex entra a l'índex Gender-Equality de Bloomberg

L'índex reconeix el compromís i transparència de la companyia amb la igualtat i la paritat salarial, el lideratge femení, la cultura inclusiva i la promoció del talent

Una antena de Cellnex | Cedida Una antena de Cellnex | Cedida

Cellnex ha estat seleccionada com una de les 418 empreses de 45 països i regions que s'han incorporat a l'índex Gender-Equality de Bloomberg (GEI per les sigles en anglès) del 2022, un índex modificat i ponderat per la capitalització borsària, que té com a objectiu seguir el rendiment de les companyies cotitzades compromeses amb la transparència a la presentació d'informes sobre dades de gènere.

Aquest índex de referència mesura la igualtat de gènere a través de cinc pilars: lideratge femení i canalització del talent, igualtat i paritat salarial, cultura inclusiva, polítiques contra l'assetjament sexual i empresa compromesa amb la diversitat.

L'índex reconeix el compromís de Cellnex amb l'avenç de la igualtat de gènere al mercat laboral a través del desenvolupament de polítiques i iniciatives per impulsar les carreres professionals de les dones i una representació femenina més gran en l'organització. Així mateix, ha valorat els esforços que està fent la companyia en els darrers anys per continuar avançant en igualtat i paritat salarial, lideratge femení i promoció del talent entre d'altres.

Yolanda Menal, Global People Director de Cellnex, ha destacat que: “Formar part de l'índex Gender-Equality de Bloomberg reafirma el nostre compromís amb l'equitat, la diversitat i la inclusió, i és un dels pilars de la nostra cultura corporativa. Disposar d'equips diversos és una font de valor afegit per reforçar i potenciar el nostre creixement”.

Més informació
DT certifica els estàndards de qualitat de Cellnex
Cellnex i Unicef s'alien en la distribució de vacunes contra la covid
Cellnex, a la 'llista A' de la lluita contra el canvi climàtic
Avui et destaquem
El més llegit