El centre comercial cornellanenc Llobregat Centre tanca després de 30 anys d'història

El centre romandrà obert durant la campanya de Nadal i preveu tancar oficialment al començament del 2023

Entrada al centre comercial Llobregat Centre | Wikimedia Commons Entrada al centre comercial Llobregat Centre | Wikimedia Commons

El centre comercial Llobregat Centre, ubicat a Cornellà de Llobregat, tancarà les seves portes després de gairebé 30 anys d'història. Segons han informat fonts de l'Ajuntament de Cornellà en exclusiva a El Periódico, els propietaris del centre tindrien previst oficialitzar el tancament tot just després de la campanya de Nadal. 

Una vintena de comerços del centre comercial ja estan anunciant liquidacions d'estoc i es troben en processos de negociació amb els seus treballadors per distribuir-los a altres locals a partir de la segona setmana de gener del 2023. Segons informa El Periódico, s'ha produït un desacord econòmic amb la propietat del centre i els comerços, del qual no s'han fet públics els detalls. 

Segons informa el centre comercial, l'establiment mantindrà la seva oferta gastronòmica, de lleure, serveis i botigues per a la campanya de Nadal, amb "grans ofertes i descomptes d'última hora".

Més informació
Empresa i Treball destinarà 8 MEUR a modernitzar i enfortir el sector comercial
Podem retallar el retail del comerç al detall?
De Hallowen a Ciber Monday: dos mesos frenètics per salvar l’any del comerç
Avui et destaquem
El més llegit