El CEO de Cellnex, Tobias Martinez, presenta la seva renúncia

El directiu deixarà el càrrec a partir del 3 de juny de 2023

Tobías Martínez, CEO de Cellnex | Cedida Tobías Martínez, CEO de Cellnex | Cedida

Cellnex ha comunicat la renúncia de Tobías Martínez, mitjançant una carta de 10 de gener del 2023, com a conseller delegat de la companyia, cosa que serà efectiva a partir del 3 de juny d'aquest any.

Segons apunta la companyia, els vuit anys de Tobias Martinez al capdavant de Cellnex han estat marcats per la profunda transformació: de 7.500 torres de telecomunicacions en un sol país a 138.000 a 12 països, donant servei a 15 clients “àncora”. La injecció de 14.700 milions d'euros per finançar el creixement, resultat de quatre ampliacions de capital executades en 18 mesos –entre el 2019 i el 2021. La consolidació d'una clara posició de lideratge en matèria de govern corporatiu, transparència i estratègia ESG.

Tobías Martínez, CEO de Cellnex, ha posat en relleu “com el context econòmic i financer actual demana que obrim un nou capítol en el relat de Cellnex. Una nova etapa basada en la maximització del creixement orgànic; la consolidació del projecte industrial als països on operen; i el focus en la gestió del balanç amb l'objectiu d'assolir l'investment grade. Aquest conjunt de factors m'han portat a valorar la necessitat que aquesta etapa de l'evolució de Cellnex sigui liderada per una persona que tingui com a perspectiva temporal un horitzó que arribi més enllà del desembre del 2024, moment en què finalitza el meu contracte”.

Així mateix ha destacat el que ha suposat a títol personal una llarga etapa de més de 20 anys vinculat inicialment a Tradia i Retevisión, després operant com a Abertis Telecom, i en aquests darrers vuit anys en “aquest projecte transformacional, radicalment emprenedor i il·lusionant que és Cellnex”.

Més informació
La CE adjudica a Cellnex sis projectes per impulsar el 5G
Cellnex compra més de 300 emplaçaments de la portuguesa NOS per 163 MEUR
Cellnex “connecta” les botigues de Bauhaus a Suècia
Avui et destaquem
El més llegit