Cesc Fàbregas i Sergi Roberto, entre els nous accionistes d'Heura

L'empresa que produeix carns vegetals capta quatre milions d'euros en menys de 24 hores

Un plat de carn vegetal Heura Un plat de carn vegetal Heura

Heura ha completat un equity crowdfunding en menys de 24 hores. La startup de carns vegetals ha aconseguit l'objectiu fixat de quatre milions d'euros gràcies a les aportacions d'uns 3.000 inversors. Entre aquests, hi ha nous accionistes a l'empresa, com són els futbolistes Cesc FàbregasSergi RobertoBorja IglesiasSaúl Ñíguez i l'anglès Chris Smalling.

A banda, també hi han participat alguns inversors del sector foodtech, com New Crop Capital, Green Monday, Kale United i Tech Transfer Agrifood. Entre els nous accionistes hi ha una cara coneguda de l'ecosistema emprenedor barceloní, el fundador i conseller delegat de Glovo, Oscar Pierre, a més de diversos business angels.

A través d'un comunicat, Heura ha informat que destaca l'edat dels inversors que han participat en aquest equity crowdfunding. Un 49% tenen entre 18 i 30 anys, mentre que un 35% més es troben entre les edats de 31 i 40 anys. "Encara ens queda molta feina per construir el sistema alimentari ètic i sostenible que volem, però comptar amb el suport de good rebels com Saúl, Cesc, Sergi, Borja o Chris fa que estem una passa més a prop", ha indicat Bernat Añaños, cofundador de l'empresa.     

Les carns vegetals d'Heura estan creades a base de proteïnes vegetals i oli d'oliva verge extra. Fa només una setmana, la companyia va anunciar que els seus productes -entre els quals destaquen les tires de pollastre i les hamburgueses de vedella- estan disponibles als supermercats Aldi. La seva carn vegetal es pot comprar també fora de l'Estat espanyol, a països com França, el Regne Unit i alguns d'Àsia. 

Més informació
Bernat Añaños: “No s’ha d’estudiar a Esade per ser empresari”
La carn vegetal d'Heura arriba al Regne Unit
Avui et destaquem
El més llegit