Divisió familiar a Ciments Molins pel retorn de la seu social a Catalunya

Un accionista minoritari demana que Junta d'accionistes voti el trasllat de la seu social a Sant Vicenç dels Horts

La planta de Cementos Molins en Sant Vicenç dels Horts La planta de Cementos Molins en Sant Vicenç dels Horts

Ciments Molins sotmetrà a votació dels accionistes el trasllat de la seu social de la companyia a Sant Vicenç dels Horts, a petició de l'accionista minoritari Noumea, encara que el consell d'administració s'ha manifestat a favor que la seu segueixi a Madrid. Una de les branques de la família que controla l'empresa cimentera, a la qual pertany el president Joan Molins, està en contra que la seu social sigui a Madrid.

La companyia ha remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) un complement de la convocatòria de la junta general d'accionistes, que se celebrarà el pròxim dia 27 de juny a Madrid, i que inclou la votació sobre el canvi de seu social.

A sol·licitud de Noumea SA, que controla el 17% de l'empresa familiar, els accionistes de la companyia votaran el trasllat del seu domicili social a Sant Vicenç dels Horts, on estava la seu de Ciments Molins abans que el 20 d'octubre del 2017 es decidís traslladar-la a Madrid davant les pressions de l'Estat espanyol i el decret per facilitar el trasllat de seus.

Això no obstant, aquest dijous el consell d'administració de Ciments Molins s'ha pronunciat sobre aquest assumpte i 13 dels 14 consellers han votat a favor de mantenir la seu social a Madrid i, atès que representen una part majoritària del capital, és previsible que la seu no torni a Catalunya.

Més informació
Uruguai, Bangladesh i l'Estat espanyol fan créixer Ciments Molins
Mèxic impacta en els beneficis de Ciments Molins
Ciments Molins guanya 51 MEUR tot i la disminució d’ingressos
Avui et destaquem
El més llegit