Cloudworks presenta el seu primer coworking híbrid

El nou local, el tretzè de la companyia, comptarà amb 1.500 metres quadrats de superfície dedicats a espais de feina i oci

Imatge de la Casa de les Punxes, on Cloudworks instal·larà el seu nou coworking | Cedida Imatge de la Casa de les Punxes, on Cloudworks instal·larà el seu nou coworking | Cedida

L'empresa barcelonina Cloudworks, especialitzada en espais de coworking, obrirà un nou local a la Casa de les Punxes de l'Avinguda Diagonal. El coworking, sota el nom Casa Les Punxes, serà el primer de l'empresa amb format híbrid, és a dir, que combina entorns de treball amb instal·lacions específicament dedicades a l'oci. La inauguració de Casa de les Punxes està prevista, segons la companyia, per aquest mateix estiu.

Cloudworks ha fet una inversió inicial de 200.000 euros en el coworking Casa les Punxes, dedicada a la configuració de tres espais diferenciats: el Lobby, que comptarà amb un espai de cafeteria obert al públic; Office, l'espai de treball compartit pròpiament dit, al qual només tindran accés els usuaris de Cloudworks; i Cloud, un rooftop a l'última planta de l'edifici que acollirà esdeveniments diversos, tant públics com privats.

Amb el nou coworking, segons afirma la companyia, Cloudworks busca "eliminar la línia entre oficina i llar, amb una visió holística de la vida diària, la rutina, el treball i l'oci". El nou model, segons considera la CEO de Cloudworks, Marta Gràcia, "suposa un alt molt important per la companyia", i planteja l'oportunitat d'obrir "l'empresa al públic i exposar el talent local".

Des de la seva fundació, Cloudworks acumula un total de 13 locals diostribuits entre Barcelona i Madrid, amb una superfície combinada de més de 15.000 metres quadrats. Amb uns 1.500 membres, l'empresa és "un dels coworkings predilectes" de la comunitat internacional a Espanya.

Més informació
Ciutat coworking
Avui et destaquem
El més llegit