Coca-Cola celebra el seu 70è aniversari a Catalunya amb una exposició

Aquesta exposició recorre els moments clau en la història de Coca-Cola des de la seva arribada el 1953

L'exposició de Coca-Cola a l'Illa Diagonal | Cedida L'exposició de Coca-Cola a l'Illa Diagonal | Cedida

Coca-Cola a Espanya celebra des d'avui, i fins al 16 de setembre, al centre comercial L'Illa Diagonal (Barcelona), una exposició que repassa els 70 anys de la companyia al país a través de 45 peces icòniques de la marca procedents de la col·lecció privada de diferents col·leccionistes de Coca-Cola. La mostra repassa les fites i moments més importants des del 1953, any en què va sortir de la fàbrica situada al carrer Almogàvers de Barcelona la primera ampolla de Coca-Cola al nostre país. A partir d'aquell moment, s'ha viscut una evolució "imparable basada en la innovació constant i l'aposta per fer un negoci sostenible d'aquesta activitat".

Aquesta exposició ofereix als visitants l'oportunitat de fer un viatge a través del temps, explorant els moments clau en la història de Coca-Cola a Espanya des de la seva arribada al país. La mostra comptarà amb una selecció exclusiva de 45 peces provinents de la col·lecció privada d'apassionats col·leccionistes de la marca, que han reunit objectes emblemàtics que il·lustren l'evolució de Coca-Cola al llarg de les dècades.

Des de les primeres ampolles i envasos fins a anuncis publicitaris històrics, els assistents tindran l'oportunitat de reviure moments memorables i descobrir com Coca-Cola s'ha convertit en part integral de la cultura i la societat espanyola.

La primera Coca-Cola a Espanya va sortir de la fàbrica situada al carrer Almogàvers de Barcelona

Igone Bartumeu, directora de comunicació de l'Àrea Est de Coca-Cola Europacific Partners, afirma que “amb aquesta exposició volem explicar les set dècades de Coca-Cola a Espanya a través de diferents objectes: grans i petits. Des de fotografies icòniques i envasos originals a marxandatge que tots vam tenir a casa nostra. Cadascú d’ells té alguna cosa per explicar. Cosa que, sumada a cadascuna d'aquestes històries, construeixen allò que som avui i les bases del que volem ser demà”.

L'exposició estarà oberta al públic de forma gratuïta al Centre Comercial L’Illa Diagonal fins al 16 de setembre, i posteriorment serà traslladada a la fàbrica de Coca-Cola Europacific Partners ubicada a Martorelles.  Finalment, Coca-Cola compta actualment amb sis fàbriques a Espanya (La Corunya, Barcelona, Bilbao, València, Tenerife i Sevilla), dona feina a més de 3.500 persones, que s'encarreguen de fabricar, comercialitzar i distribuir més de 20 marques.

Més informació
Coca Cola EP assoleix un benefici de 854 MEUR
Coca-Cola escull Sitges per impulsar un projecte de sostenibilitat en l'hostaleria
Avui et destaquem
El més llegit