Coca Cola EP assoleix un benefici de 854 MEUR

La firma de Sol Daurella anuncia la compra d'una embotelladora a les Filipines

Imatge de Sol Daurella, presidenta de Coca Cola EP | Cedida Imatge de Sol Daurella, presidenta de Coca Cola EP | Cedida

Coca Cola Europacific Partners ha finalitzat el primer semestre del 2023 amb uns beneficis de 854 milions d’euros. Aquesta xifra representa un increment d’un 26,5% en comparació amb el mateix període de l’any passat. El negoci a la divisió ibèrica (Espanya, Portugal i Andorra) és el que té una major incidència en l’activitat global per darrere del Regne Unit. Més enllà dels resultats, la firma presidida per Sol Daurella també ha anunciat la compra de Coca Cola Beverages Philippines, la principal embotelladora de la marca al país asiàtic. 

“Aquesta operació ens representa una gran oportunitat per adquirir un negoci consolidat i ben gestionat amb molt bones perspectives de creixement i rendibilitat”, apunta Damian Gammell. El CEO de Coca Cola EP ha expressat l’orgull per tancar “un gran primer semestre, on hem obtingut un fort creixement de les vendes i un potent cash flow”. 

De cara al futur, Gammel insisteix “a mantenir la confiança en la resiliència de les nostres categories, tot i la perspectiva de canvi existent en aquests moments”. En els pròxims mesos, Coca Cola EP vol concentrar els seus esforços a reforçar “la fortalesa del negoci i, a la vegada, incrementar la capacitat d’oferir valor als accionistes”.  

Més informació
Coca-Cola Europacific Partners ingressa 13.025 MEUR
Brussel·les cita l'impost català sobre les begudes ensucrades com a exemple d'èxit
Liquats i Yosoy, pioners de les begudes vegetals fetes a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit