Coca-Cola Europacific Partners ingressa 13.025 MEUR

La companyia augmenta un 19% els resultats respecte l'any passat

La planta de Coca-Cola a Martorelles | EP La planta de Coca-Cola a Martorelles | EP

Coca-Cola Europacific Partners ha assolit uns ingressos de 13.025 milions d'euros durant els nou primers mesos d'aquest any, fet que suposa un augment del 19% respecte al mateix període del 2021, segons ha informat la companyia, que ha anunciat un dividend a compte d'1,12 euros a repartir al desembre. En concret, la firma ha aconseguit uns ingressos dE 4.745 milions d'euros durant el tercer trimestre d'aquest any, cosa que representa un augment del 20% respecte a un any abans.

Entre el gener i el setembre, la companyia ha ingressat 2.341 milions d'euros a Iberia (Espanya, Portugal i Andorra), un 25,5% més, mentre que el tercer trimestre va facturar 970 milions, un 22% més. La companyia ha precisat que el creixement del volum el tercer trimestre a Iberia reflecteix el ritme de recuperació del canal de consum fora de la llar, que ha arribat a un volum superior als registrats el 2019.

Més info: Coca-Cola genera 872MEUR a Catalunya

"Estem encantats d'haver aconseguit un altre trimestre fantàstic després d'un gran primer semestre. Hem aconseguit un sòlid creixement dels ingressos i guanyat quota de valor a tots els nostres mercats. En això ha estat clau la contínua recuperació de l'activitat dels canals de consum fora de casa, la reactivació dels viatges i el turisme per a molts consumidors, el bon temps estiuenc a Europa i un resilient canal d'alimentació", ha subratllat el conseller delegat de Coca-Cola Europacific Partners, Damian Gammel.
 

Més informació
Coca-Cola triplica els beneficis fins el juny
Coca-Cola escull Sitges per impulsar un projecte de sostenibilitat en l'hostaleria
Avui et destaquem
El més llegit