Els cellers de Codorniu
Els cellers de Codorniu

Codorniu s'endú la seu social a La Rioja

L'empresa manté l'estructura operativa de producció de tots els seus cellers i empleats als actuals centres de treball

El consell d'administració d'Unideco, empresa hòlding del grup Codorníu Raventós, ha acordat el trasllat del seu domicili social des de l'actual situat a Barcelona a La Rioja.

Segons ha informat aquest dilluns la companyia en un comunicat, aquesta decisió s'ha pres "davant la situació d'incertesa política i jurídica en la qual es troba sumida Catalunya i amb l'objectiu de garantir els interessos dels seus treballadors i clients".

La companyia ha aclarit que es manté l'estructura operativa de producció de tots els seus cellers, així com el total dels seus empleats als seus actuals centres de treball.

El grup familiar dirigit per Mar Raventós va deixar enrere els nombres vermells en el seu darrer exercici, amb uns beneficis de 68.000 euros el 2016. Aquesta és una xifra modesta per una empresa que factura més de 200 milions d'euros, però suposa deixar enrere les pèrdues de 5,4 milions de l'exercici 2014-2015. Dos anys enrere, el grup Codorníu Raventós guanyava 4,7 milions.

L'empresa es troba actualment en un període de reordenació: ha acomiadat 93 treballadors en un expedient de regulació d'ocupació que ha afectat sobretot les caves de Sant Sadurní i tota la plantilla de Nuviana

Més informació
La presidenta de Codorníu, en el Top10 de dones més influents
Codorniu i Freixenet acaparen les ajudes en exportació
L'ERO de Codorniu afectarà finalment 93 treballadors
Avui et destaquem
El més llegit