La presidenta de Codorníu, en el Top10 de dones més influents

Forbes destaca Mar Raventós per la seva trajectòria empresarial al capdavant de l'empresa familiar des de fa més de 40 anys

Mar Raventós, presidenta de Codorníu Mar Raventós, presidenta de Codorníu

La presidenta del grup Codorníu Raventós, Mar Raventós, es posiciona com una de les 10 dones més influents d'Espanya segons Forbes. Dins del rànquing de les 50 espanyoles més poderoses que elabora la revista, hi ha dones que destaquen pels seus currículums i per la seva labor empresarial.

La trajectòria de Mar Raventós l'ha posicionat entre les 10 dones més influents de l'Estat. Un Top10 on també apareixen dones com Ana Patricia Botín (presidenta del Banco Santander), María Dolores Dancausa (consellera delegada de Bankinter), Paloma Escudero (directora de comunicació d'UNICEF), María Dolores de Cospedal (Ministra de Defensa i Secretaria General del PP), Carme Ruscalleda (cuinera i empresària), Ana Pastor (presidenta del Congrés dels Diputats), Encarnación Roca Trías (vicepresidenta del Tribunal Constitucional), Letizia Ortiz (Reina d'Espanya) i M. Ángeles Sánchez Conde (Cap de la Fiscalia del Tribunal Constitucional).

Més de 40 anys en el grup Codorníu Raventós

Mar Raventós forma part de la 15a generació al capdavant de Codorníu. Va entrar a l'empresa familiar amb 24 anys i va passar per diferents departaments fins a ser elegida presidenta el 1998. A part de la seva feina com a presidenta del grup empresarial, Raventós ha aconseguit compaginar la vida laboral i familiar amb una bona organització, equilibri i aprofitant el temps al màxim.

Més informació
El cava que homenatja la dona
Les dones cobren 6.000 euros menys que els homes
Treballadores, mares, dones, i alguna cosa més?
Avui et destaquem
El més llegit