La compra online de Dia i Amazon arriba a València

La capital valenciana és la segona ciutat on el gegant de l’'ecommerce' oferirà productes de comerciants d’un mercat tradicional

El servei Prime Now d'Amazon El servei Prime Now d'Amazon

Dia i Amazon han arribat a un acord per implantar a València el servei de compra online de productes d’alimentació i entrega ràpida a través de la botiga virtual que la Plaça de Dia té a Amazon Prime Now i d’un grup de comerciants del Mercat Central, segons han informat ambdues companyies en un comunicat.

Després de llaçar el servei a Madrid i Barcelona, les dues empreses segueixen col·laborant perquè els clients de la ciutat valenciana puguin escollir entre més de 6.000 referències. A més, València és la segona ciutat del món on Amazon oferirà entregues de productes de comerciants d’un mercat tradicional, després que els comerciants del Mercat de la Pau de Madrid s’unissin el setembre del 2016.

Gràcies al servei Prime Now, els clients podran rebre productes alimentaris en franges en el lloc que escullin. Per això, és necessari una comanda mínima de 10 euros per botiga. L’entrega es pot fer en una hora per 6,90 euros o en franges d’entrega de dues hores de forma gratuïta per a compres superiors a 50 euros o amb un cost d’enviament de 3,90 euros per a comandes d’un import inferior a aquesta quantitat.

Els productes de la Plaça de Dia s’entregaran des de les 10 del matí fins a mitjanit, els set dies de la setmana, mentre que els productes del Mercat Central de València s’enviaran des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda, de dilluns a dissabte.

“Els mercats són un dels elements que substenten la passió d’Espanya pel menjar i a Amazon.es estem encantats d’oferir als nostres clients de València una selecció de productes de qualitat de comerciants del Mercat Central”, ha afirmat el vicepresident i Country Manager General d’Amazon.es i Amazon.it, François Nuyts.

Més informació
Amazon i Dia s’uneixen per millorar la compra online a Barcelona
Amazon ja fa entregues en una hora a Barcelona
Amazon entra al negoci dels supermercats
Avui et destaquem
El més llegit