Condis busca 100 treballadors a Catalunya

La cadena de supermercats anuncia que moltes de les vacants s'obren amb contractes indefinits i seran tant per a les seves botigues com per al centre logístic

Un supermercat Condis, que han adoptat mesures davant el coronavirus | Cedida Un supermercat Condis, que han adoptat mesures davant el coronavirus | Cedida

Condis anuncia que contractarà nou personal per fer front a les necessitats de la companyia. En total, s’obriran 100 vacants a Catalunya, moltes d’elles amb contractes indefinits, per cobrir llocs de feina tant a les botigues com al centre logístic.

Més info: Els supermercats Condis reservaran una hora a la gent gran

Durant la segona meitat del mes de març, coincidint amb el decret de l’estat d’alarma i els primers dies del confinament, ja van incorporar cent noves persones a la plantilla. Actualment la companyia compta amb més de 6.700 empleats a tot l’Estat.

La companyia ha estat implementant, al llarg d’aquestes darreres setmanes, un seguit de mesures per garantir la salut i la seguretat dels seus treballadors en aquests moments d’emergència sanitària, com l’adaptació dels horaris per donar un servei més qualitatiu a les persones grans o procedir a desinfectar a fons les botigues.

Al mateix temps, Condis ha limitat l’aforament als seus establiments i ha proporcionat als seus treballadors equips de protecció individual (EPI) com mascaretes, guants i gel desinfectant, i ha col·locat pantalles protectores a les caixes, entre d’altres mesures per prevenir possibles contagis.

Més informació
Una crisi, un confinament i un canvi d'hàbits per repensar el comerç
Avui et destaquem
El més llegit