Els supermercats Condis reservaran una hora a la gent gran

Entre les 9.00 i les 10.00 hores només podran accedir als establiments les persones de més de 65 anys durant la crisi del coronavirus

Un supermercat Condis, que han adoptat mesures davant el coronavirus | Cedida Un supermercat Condis, que han adoptat mesures davant el coronavirus | Cedida

Condis reservarà la primera hora d'obertura dels seus supermercats per a la gent gran. Serà entre les 9.00 i les 10.00 hores quan només podran accedir als establiments de la cadena de tot Catalunya les persones majors de 65 anys, un dels col·lectius més vulnerables davant la pandèmia del coronavirus. La mesura començarà a aplicar-se a partir del divendres. 

Segons ha explicat l'empresa a través d'un comunicat, pretenen "facilitar al màxim la seguretat i la tranquil·litat d'aquestes persones que no hauran de fer cues i es trobaran amb l'establiment perfectament higienitzat a primera hora del matí". De moment, portaran a terme la mesura els centres propis d'arreu de Catalunya i Madrid, però la companyia espera que els locals franquiciats també l'acabin aplicant. 

"És la nostra manera de contribuir a les meravelloses iniciatives ciutadanes i de molts col·lectius que aquests dies estan sorgint en el nostre país. Des de qualsevol àmbit, tots podem fer alguna cosa per ajudar a millorar la situació si ens ho proposem", afirma el director de màrqueting i comunicació de Condis, Xavier Pérez, que destaca que els seus supermercats són de barri, de proximitat. 

Més informació
Les noves botigues de Condis retallen un 10,5% el seu benefici
Condis deixa de vendre ous de gallines criades en gàbies
Reenamorar el consumidor a la botiga física
Avui et destaquem
El més llegit