La constructora Cat Real Estate estima en més de 18 milions la seva inversió a Barcelona

La companyia ha superat per primera vegada els 800 milions dʻeuros en la gestió dʻactius immobiliaris

Diversos representants de Cat Real Estate | EP Diversos representants de Cat Real Estate | EP

La constructora Cat Real Estate ha estimat en 18 milions d'euros la seva inversió a Barcelona durant el 2023, un 20% més que l'any anterior. El seu director general, Nacho Castella, ha anunciat un pla d'inversions de 20 milions "ja compromesos" en actius patrimonials per a l'any vinent, en unes declaracions a Europa Press.

La companyia també "planeja potenciar la seva incubadora proptech i enfortir aliances amb socis a Nova York i Londres per atreure capital estranger", informa en un comunicat. Cat Real Estate ha xifrat en més de 800 milions d'euros els actius immobiliaris que gestiona, un 85% dels quals estan situats a Barcelona i un 15% a Madrid. Castella ha destacat que, en "totes les inversions" realitzades durant el tercer trimestre, els compradors han estat family office locals i ha situat la seva inversió en més de 4 milions d'euros.

Per potenciar les operacions a la capital catalana, l'empresa ha anunciat un pla d'inversions de vint milions d'euros en actius patrimonials durant els propers dos anys. Només el tercer trimestre de l'exercici, Cat Real Estate ha invertit quatre milions d'euros en locals comercials i oficines en rendibilitat dins de la ciutat. Des de l'empresa han confirmat que continuen potenciant la seva àrea d'assessorament a family offices a través del canal Cat Real Estate Premium. En concret, aquest sector que continua evolucionant en temps de crisi, s'enfoca en un servei molt personalitzat, analitzant i assessorant en operacions d'inversió immobiliari d'alta rendibilitat, segons han recollit en la presentació de les previsions.

Més informació
La 'gender reveal' del sector immobiliari
Després d’un any de correcció, el sector immobiliari es prepara per reiniciar el joc
Cat Real Estate invertirà 14 milions d'euros en immobles el 2022
Avui et destaquem
El més llegit