Els 'coworkings' francesos Wojo inauguren un centre a Barcelona

L'espai de 'coworking' és el primer de l'empresa francesa a l'Estat espanyol i compta amb lloc per a 900 treballadors

L'espai de feina del 'coworking' de Wojo a Barcelona | Cedida L'espai de feina del 'coworking' de Wojo a Barcelona | Cedida

Un coworking de sis pisos i lloc per a 900 treballadors situat al 22@ és la carta de presentació de l'empresa francesa Wojo a l'Estat espanyol. La companyia ha inaugurat a Barcelona un espai de 8.302 metres quadrats que suposa la seva primera aventura internacional després d'obrir vuit coworkings a París i dos a Lió.

De cara al 2022, Wojo preveu haver obert 1.200 espais -entre centres propis i corners- a tot Europa. Els objectius per a l'Estat espanyol és d'haver inaugurat 50 coworkings al 2021. L'estètica de l'espai de Wojo a Barcelona pretén combinar un toc francès amb l'esperit mediterrani de la capital catalana. Així, compta amb una zona anomenada La Plaça a cada planta, on hi ha espais que recreen xiringuitos.

La sala de reunions La Piscina del 'coworking' de Wojo a Barcelona | Cedida

La sala de reunions La Piscina del 'coworking' de Wojo a Barcelona | Cedida

A més, hi ha un "espai tranquil" de coworking que recorda una platja pels colors i la il·luminació. Tal com informa l'empresa a través d'un comunicat, l'espai compta amb una sala de reunions que anomenen La Piscina amb un disseny que en recorda una. L'edifici que ha llogat Wojo compta amb una terrassa al sisè pis, des d'on es poden veure el mar i la Sagrada Família.  

"Un 95% dels nostres membres tria els centres de Wojo per implementar els seus equips; es beneficien d'un espai privat, així com dels nostres espais compartits, de la comunitat i de l'accés a tota la xarxa de Wojo", indica la CEO de la companyia, Stéphanie Bensimon. El concepte de coworking de l'empresa francesa va més enllà d'un espai de feina i vol convertir-se en zones per "crear comunitat i intercanviar idees". 

Més informació
Impact Hub Barcelona obre portes al 'coworking' postcovid-19
Ciutat coworking
La Centrifugadora, el més gran 'coworking' de València, arribarà en 2020
Avui et destaquem
El més llegit