Impact Hub Barcelona obre portes al 'coworking' postcovid-19

L'espai compta amb 1.500 metres quadrats de superfície, amb capacitat per acollir 170 llocs de treball en despatxos privats i una zona oberta de 'coworking'

L'Impact Hub Barcelona | Cedida L'Impact Hub Barcelona | Cedida

La xarxa internacional d'espais de coworking i impuls a l'emprenedoria social Impact Hub obre les portes el mateix dia en què Barcelona passa a la fase 1 del pla de desescalada. Segons informen en un comunicat, el centre, situat al 22@, ​​se suma als 100 que la xarxa té a 55 països de tot el món. Una obertura que inaugura el camí cap a la "nova normalitat" a la ciutat comtal, i en la qual l'empresa ofereix els seus serveis de manera segura a aquelles persones i empreses que necessiten reprendre la seva activitat laboral fora de casa.

Impact Hub Barcelona compta amb 1.500 metres quadrats  de superfície, amb capacitat per acollir 170 llocs de treball en despatxos privats i zona oberta de coworking per a emprenedors socials, startups i empreses amb impacte social i organitzacions de diverses mides i sectors. També disposa d'una gran terrassa, zones comunes i sales d'esdeveniments i reunions, l'aforament s'ha adaptat per a garantir trobades en condicions segures, tant presencials com en remot.

Impact Hub Barcelona posa a disposició de les empreses, emprenedors o institucions que estiguin buscant espais de treball inspiradors nous formats d’afiliacions adaptades a l'era postcovid-19 i, a més, ja està preparant activitats de networking, esdeveniments i formació, adaptades a les possibilitats que ofereix la desescalada, per donar suport a emprenedors en el desenvolupament de les seves idees de negoci i ser l'espai de trobada per a l'ecosistema emprenedor i d'impacte a la ciutat.

Al capdavant d'aquest projecte està Irene Tarradellas, experta en innovació social i economia d'impacte, que assegura que, "tot i que ja estàvem preparats per a l'estrena del nou Impact Hub al març, hem aprofitat la interrupció provocada per la pandèmia per acabar d’enllestir el centre i incorporar totes les mesures higiènico-sanitàries necessàries per adaptar-nos a la nova situació". Entre d'altres coses, s'han disposat guies de bones pràctiques i punts higiènics en diferents zones; el centre disposa d'indicacions i senyalitzacions per a mantenir la distància de seguretat i s'ha limitat l'aforament de les sales reunions.

Més informació
Impact Hub obrirà un 'coworking' al 22@
Avui et destaquem
El més llegit