Cuideo s'expandeix a França amb 1,6 milions d'euros

La startup de cures a domicili tanca una ronda de finançament i dona entrada a un nou inversor, Alma Mundi Ventures

Roberto Valdés, Adrià Buzón i Alejandro Valdés, cofundadors de Cuideo | Cedida Roberto Valdés, Adrià Buzón i Alejandro Valdés, cofundadors de Cuideo | Cedida

La plataforma de cures a domicili Cuideo ha tancat una ronda de finançament d'1,6 milions d'euros. La startup vol destinar aquesta injecció a fer el salt internacional, amb l'entrada a França. El principal inversor d'aquesta ronda ha estat un de nou, el fons Alma Mundi Ventures. A més, Cuideo ha comptat amb el suport econòmic dels seus accionistes històrics, com els family offices Inderhabs i Soller Invest, a més del Grup Godó. 

L'empresa ja porta mig any preparant l'aterratge al mercat francès i, per fer-ho, ha fitxat Fanny Randriamampianina, que serà la directora de la companyia al país veí. L'empresa veu un potencial de creixement a tot Europa, on hi ha més de 100 milions de persones majors de 65 anys i, per tant, amb possibilitats de necessitar cures a casa, segons indica a través d'un comunicat.

Més info: Cuideo triplica els ingressos bruts amb la vista posada a França

"França és la segona economia de l'Eurozona i a nivell de normativa i regulació és molt similar a l'Estat espanyol", assegura el CEO i cofundador de la plataforma, Adrià Buzón. Això els permet replicar el model espanyol. Buzón defineix la internacionalització com un "repte", tot i que "estem segurs que França serà el primer pas dins un projecte més ambiciós d'expansió internacional de Cuideo".  

L'objectiu d'aquest 2020 de la companyia és arribar a atendre 25.000 famílies i facturar 30 milions d'euros bruts, el doble que l'any passat. El 2019, Cuideo va triplicar el negoci, amb uns ingressos de 15 milions d'euros. "A Espanya encara queda molt recorregut: actualment, les plataformes digitals només controlen un 4% d'un mercat de més d'1,2 milions d'usuaris potencials i que segueix augmentant", assegura el CEO. La plataforma es va fundar a Barcelona l'any 2016.

Més informació
Cuideo, cuidadors a domicili a un clic
Cuideo capta més d’1 milió d’euros de finançament
Avui et destaquem
El més llegit