Damm, reconeguda per promoure la conciliació laboral i familiar

La companyia designa un equip de treball format per professionals de diversos departaments, que vetllarà pel compliment dels objectius del pla

Antiga Fàbrica Damm
Antiga Fàbrica Damm

Damm ha rebut la certificació EFR que atorga la Fundación Másfamilia en reconeixement a la seva promoció de mesures que afavoreixen la conciliació laboral i familiar, segons ha informat la companyia en un comunicat. Per aconseguir-ho, Damm ha superat una auditoria externa realitzada per Aenor, en què s'han analitzat totes les mesures que s'estan implementant a l'empresa en matèria d'igualtat i respecte a la conciliació, així com la percepció que té la seva plantilla de com s'apliquen les mesures.

Més info: Damm redueix les seves emissions anuals de CO2 en més de 2.600 tones

L'empresa assegura que ha posat en marxa un pla de treball centrat a "consolidar una nova cultura sociolaboral i empresarial basada en la flexibilitat, el respecte i el compromís mutus", que durant els propers anys pretén fer-se extensiu a la resta de societats del grup, de la que formen part més de 4.000 treballadors.

Precisament per això, Damm ha designat un equip de treball format per professionals de diversos departaments, que vetllarà pel compliment dels objectius del pla. De moment, ja ha impulsat més de 40 mesures de conciliació que ja estan implementades com, per exemple, la flexibilitat horària, la implantació d'un pla saludable que promou la pràctica de l'esport o la renovació del pla d'igualtat.

Segons el director general de la companyia, Jorge Villavecchia, "a Damm treballem sota la premissa que les persones són el nostre major actiu i la clau de l'èxit de l'empresa" i, justament per aquest motiu, sosté, "per a nosaltres és una prioritat apostar per mesures que permetin als col·laboradors fer la seva feina en un entorn que propiciï la conciliació de la vida familiar i laboral".

Més Informació
Damm estrena el seu 'ecommerce'
Damm s'incorpora a Barcelona Tech City
Avui et destaquem
Comentaris