Daniel Traça, nou director general d'Esade

El professional assumeix el càrrec a Esade amb l'objectiu de reforçar el llegat de l'escola i "potenciar-ne el reconeixement per l'excel·lència acadèmica"

Daniel Traça, nou director general d'Esade | EP Daniel Traça, nou director general d'Esade | EP

El patronat de la Fundació Esade ha nomenat Daniel Traça com a nou director general d'Esade, segons un comunicat de l'escola de negocis. El mandat començarà el pròxim 1 de setembre del 2024, una vegada finalitzat el de Xavier Mendoza, qui actualment és al capdavant de la institució acadèmica i compta amb una "extensa vinculació" des del 1982.

Traça és doctor en Economia per la Universitat de Columbia (EUA) i llicenciat en la mateixa matèria per la Nova School of Business and Economics (Portugal), on ha estat degà des del 2015 fins el 2022 i actualment és professor. Assumeix el càrrec a Esade amb l'objectiu de reforçar el llegat de l'escola i "potenciar-ne el reconeixement per l'excel·lència acadèmica, l'aposta per la innovació i el compromís amb l'impacte social".

El president del patronat de Fundació Esade, Jaume Guardiola, ha subratllat l'experiència internacional de Traça i el seu coneixement i compromís "amb l'impacte que les institucions acadèmiques tenen en la transformació de la societat i de les organitzacions".

Més informació
IESE, Esade i EADA ocupen la part alta d'un rànquing del Financial Times
Esade treu pit de 30 anys d'emprenedoria amb una jove promesa: Electrogenos
Gilead i Esade posen en marxa un nou HUB d'innovació
Avui et destaquem
El més llegit