Decelera selecciona més de 20 startups per al seu programa

Les guanyadores de la VII edició celebrada a Menorca rebran fins a 150.000 euros per al desenvolupament dels seus projectes

Arriba la VII edició de Decelera | iStock Arriba la VII edició de Decelera | iStock

Decelera, el primer moviment mundial de desacceleració de startups tecnològiques-sostenibles, celebrat a l'illa de Menorca del 17 al 25 de setembre, finalitza la seva VII edició i anuncia que les startups seleccionades rebran una nota convertible de fins a 150.000 euros per a continuar desenvolupant els seus projectes empresarials. A més, les guanyadores podran co-invertir altres inversors que van participar en l'edició com ser Zubi Capital, Ship2b Ventures, Nauta Capital, 4Founders Capital, Athos Capital, Kira Ventures, GoHub Ventures, Edouard Leiceux i fordcp.

Durant els 10 dies del programa, els emprenedors van superar les diferents fases del procés que passen per reconnectar amb la part humana, ètica i social dels projectes, per validar el model de negoci amb líders empresarials i finalment per la comprovació de les possibilitats d'inversió de cada projecte: Decelera mou no sols als líders de les startups que es traslladen fins aquí, sinó també a la gent local. Amb petits ajustos pot ser que aquest talent finalment es quedi aquí, a Menorca”, ha afirmat Marcos Martín, CEO de Decelera.

A més d'aprendre sobre la importància del factor humà i de com plantejar una relació sostenible amb la tecnologia de la mà d'aquests experts, els emprenedors han tingut també l'oportunitat de posar en pràctica totes aquestes claus per a saber gestionar i treballar bé en equip. Així, s'han impartit diferents workshops, el més rellevant: “Chaos Management”, on les startups han treball grupalmente en l'elaboració d'una paella per a enfrontar-se a la distribució de les diferents tasques, l'adquisició de rols i l'organització del treball. Tot amb l'objectiu de posar en valor les dinàmiques de cooperació com a eix central dels seus negocis i obrir la seva ment a la creativitat.

Aquesta edició ha rebut a 20+2 startups de procedència nacional i internacional relacionades amb almenys un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides i amb potencial de creixement. Entre les selecionadas destaquen els sectors de Saas, Foodtech, Cleantech Healthtech IoT i Productivity, amb la participació de startups com: AllRead, Tricopharming o Comunitaria.

Més informació
Decelera obre la sisena edició prioritzant la sostenibilitat
Les 20 startups del Decelera Menorca ja escalfen motors
Avui et destaquem
El més llegit