La multinacional dermatològica suïssa Galderma estrena seu a Barcelona

Les oficines, de 1.500 metres quadrats, donen suport en activitats com l'R+D, les operacions comercials i la captació del talent

Galderma preveu superar els 150 treballadors a Barcelona | ACN Galderma preveu superar els 150 treballadors a Barcelona | ACN

La multinacional dermatològica suïssa Galderma ha inaugurat aquest dimarts el seu nou centre de capacitació global a Barcelona -únic a Europa- on preveu superar els 150 treballadors. Les noves oficines, de 1.500 metres quadrats, donen suport al creixement i expansió de l'empresa en àmbits com l'R+D i l'operativa comercial; i exerciran de centre per a la captació i la gestió del talent del grup a escala global.

El centre de treball ja compta amb 114 treballadors i està en procés de contractar 40 nous professionals

El centre de treball ja compta amb 114 treballadors i està en procés de contractar 40 nous professionals per superar els 150 llocs totals. Fundada el 1981, la multinacional dermatològica suïssa compta amb més de 6.500 empleats arreu del món, està present a més de 90 països i disposa de plantes de producció al Canadà, Suècia, França i el Brasil.

El sector de les ciències de la vida, "altament estratègic" a Catalunya

"El nostre Global Capability Center a Barcelona ja està plenament operatiu, amb equips d'alt rendiment i talents diversos que reflecteixen realment la marca i el propòsit de Galderna", ha confirmat el CEO de la multinacional dermatològica, Flemming Ørnskov. "Empreses com Galderma trien Barcelona per la localització estratègica, per completar la cadena de valor o per l'ecosistema de start-ups, de recerca i tecnologia", ha valorat el director executiu d'Acció, Joan Romero. "Però sobretot pel talent i per la capacitat d'atreure'n de tot el món: això ens diferencia d'altres regions", ha afegit Romero, que ha subratllat com el sector de les ciències de la vida és "altament estratègic" a Catalunya i ja representa el 8% del PIB.

Més info: De la Gran Barcelona a la desregulació: el somni del "robust" teixit científic català

Aquest àmbit agrupa 1.400 empreses que concentren més del 50% de la indústria farmacèutica i del sector de ciències de la vida i la salut de l'estat espanyol. En total, més de 264.000 persones treballen en aquest sector a Catalunya -el 6,5% de la població ocupada-, que ha captat més de 1.600 milions d'euros d'inversió estrangera en els darrers cinc anys. Durant el primer trimestre del 2024, la dermatològica suïssa Galderma ha assolit un rècord de vendes superant per primera vegada els 1.000 milions de dòlars.

Més informació
Galderma s'instal·la a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit