Descarrega't l'edició especial dels #10anysVIAEmpresa

Present i futur de l'empresa catalana amb experts que analitzen quins canvis hauran d'afrontar les empreses en un monogràfic especial

El monogràfic especial dels #10anysVIAEmpresa | Marc Llibre El monogràfic especial dels #10anysVIAEmpresa | Marc Llibre

VIA Empresa celebra el seu 10è aniversari, una ocasió idònia per fer-se preguntes sobre el passat, el present i el futur. Avui dia ja podem fer una fotografia exacta de com era l'economia i l'empresa catalana fa 10 anys. Amb més exactitud, en podem fer una altra de l'actualitat. Però la del futur està plena d'interrogants. 

Per dibuixar aquesta fotografia, la de l'Inici del futur en què tot serà possible, VIA Empresa va celebrar el 10è aniversari de VIA Empresa, amb una conversa amb Oriol Amat (catedràtic de la UPF), Josep M. Ganyet (CEO de Mortensen), Rat Gasol (sòcia, COO, CCO i CMO d'Ona Labs) i Marc Argemí (soci-director de Sibilare). La celebració va tenir lloc l'11 de maig al DFactory Barcelona davant de més de 100 persones, que es va combinar amb un diàleg entre Laia Corbella, primera directora de VIA Empresa i Ramon Grau, editor de VIA Empresa per parlar de present, passat i futur i dels inicis del diari, del seu predecessor (la B-30) i del salt de model al País Basc amb Pilar Kaltzada i tot l'equip d'Enpresa Bidea.

El president de Totmedia Ramon Grau va valorar el reconeixement que ha tingut VIA Empresa al llarg dels anys, assolint la xifra de més de 10.000 usuaris únics cada dia i amb un equip i xarxa de col·laboradors que no para de créixer. Posteriorment, hi ha hagut un cóctel relacional entre tots els assistents i, en paraules d'Elena Busquets, actual directora de VIA Empresa: "Tenim per davant una època molt il·lusionant".

Més info: Atrevir-se

En aquesta edició especial dels 10 anys es tracta del present i futur de l'empresa catalana. Experts del món empresarial i econòmic analitzen quins canvis hauran d'afrontar les empreses. En una edició de més de 200 pàgines es pot trobar des de l'Editorial de Ramon Grau i Carles Flo fins a tots els entrellats de la història de VIA Empresa, diverses tribunes, un recull de la secció Una idea, una empresa o els millors casos d'èxit. També hi ha una selecció acurada dels millors reportatges i els millors articulistes, juntament amb el laberint del poder, petjades d'empresa o entrevistes a Natàlia Mas, Fèlix Ortega, Josep Mateu, Lluís Salvador, Anna N. Schlegel, Pere Navarro o Pau Relat.

Et pots descarregar el monogràfic especial aquí.

Finalment, t'animem a seguir el debat a les xarxes socials amb l'etiqueta #10anysVIAEmpresa i a compartir la teva opinió. 

Més informació
100 anys de VIA Empresa
Una via per anar ben lluny
Avui et destaquem
El més llegit