El Digital Enterprise Show es trasllada al 2021

La seva dimensió internacional ha estat la principal raó per la qual s'ha acordat traslladar la seva propera edició a la primavera de l'any vinent

El DES   Digital Enterprise Show de 2020 | Cedida El DES Digital Enterprise Show de 2020 | Cedida

El Digital Enterprise Show (DONIS) es trasllada a 2021. Així ho ha decidit l'organització de l'esdeveniment juntament amb el sector tecnològic, les principals administracions i empreses expositores, que han optat per traslladar finalment la cinquena edició a maig del 2021. Segons expliquen en un comunicat, aquesta notícia ha suposat un dur cop per al sector hoteler de Madrid, que esperaven poder reactivar l'activitat del turisme de negocis a partir del mes de setembre amb DES, atès que l'any passat va reunir a 26.342 congressistes de més de 50 països, generant un impacte econòmic de més de 48 milions d'euros a la ciutat de Madrid.

No obstant això, els organitzadors de DES han volgut deixar clar el seu compromís amb la ciutat de Madrid i ja han anunciat les noves dates per al 2021: la cinquena edició de l'esdeveniment europeu més gran sobre transformació digital se celebrarà del 18 al 20 de maig en Ifema.

Segons el managing director del DES, Lluis Altés, "des de l'organització volem agrair sincerament la il·lusió que aquestes empreses i, en general la indústria tecnològica, ha posat en DES2020, però ara mateix la millor decisió és traslladar la seva celebració al 2021".

Més informació
Ifema es converteix en coorganitzador del Digital Enterprise Show
Avui et destaquem
El més llegit