Ifema es converteix en coorganitzador del Digital Enterprise Show

La quarta edició del DES suposarà un impacte econòmic de més de 40 milions d'euros per a Madrid, que rebrà més de 23.000 visitants de 50 països del món

La presentació de la quarta edició del Digital Enterprise Show | Cedida La presentació de la quarta edició del Digital Enterprise Show | Cedida

L'organització del Digital Enterprise Show (DES) i Ifema han anunciat la creació d'una aliança per organitzar aquest esdeveniment tecnològic de manera conjunta a Madrid. El director general d'Ifema, Eduardo López-Puertas, subratlla que "creiem que la fòrmula del DES mostra un nou camí d'esdeveniment que en què el contingut prima sobre l'exposició", al mateix temps que posa de relleu que "la digitalització ha de ser un atribut de la identitat de les nostres empreses, de la ciutat i de la nostra regió".

Més info: Indústria 4.0, 'blockchain' i Intel·ligència Artificial, al Digital Enterprise Show

La quarta edició del DES, que se celebra a Madrid entre el 21 i el 23 de maig, suposarà un impacte econòmic de més de 40 milions d'euros per a la capital espanyola, que rebrà més de 23.000 visitants de més de 50 països del món. Aquest any, l'esdeveniment estarà centrat en la Indústria 4.0, el blockchain i la Intel·ligència Artificial i tindrà com a país convidat Alemanya.

A més, la representació internacional comptarà amb 17 delegacions dels EUA, l'Índia, el Brasil o la Xina, entre d'altres. El pavelló d'Espanya estarà organitzat per Red.es i ICEX, que comptarà amb la presència de nombroses empreses tecnològiques.

Més informació
La intel·ligència artificial, protagonista del Digital Enterprise Show
El Digital Enterprise Show repetirà a Madrid
El Digital Enterprise Show obre les portes de la innovació
Avui et destaquem
El més llegit