Dormity arriba a mig centenar de botigues

La companyia de venda de matalassos inaugura un centre al País Basc i supera els 50 punts de venda

Una de les botigues de Dormity a Barcelona Una de les botigues de Dormity a Barcelona

L'empresa de venda de matalassos Dormity ha inaugurat una botiga a Gasteiz i ha superat els 50 punts de venda en mans de la companyia. Amb aquesta obertura l'empresa catalana ja compta amb dos punts de venda a la capital del País Basc, que se sumen a dos més a les ciutats de Bilbo i Donostia fins a arribar a un total de quatre botigues a la comunitat autònoma, segons ha informat en un comunicat.

"Al País Basc hi ha una cultura molt arrelada de compra de proximitat que encaixa molt bé la nostra filosofia d'assessorament personalitzat al descans dels nostres clients", ha explicat el director general de Dormity, David Sánchez.

La companyia té previst expandir el seu negoci durant el segon semestre de l'any amb la inauguració de dos punts més a les ciutats basques de Bilbo i Barakaldo i un altre més a Reus. Dormity compta actualment amb 51 botigues repartides per Catalunya, País Basc i Andorra, amb una plantilla de més de 200 treballadors, i va tancar l'any 2017 amb una facturació de 33 milions d'euros.

Més informació
Dormity, el matalàs és més que un moble
Dormity obrirà sis noves botigues en 2018
Dormity tanca l'any amb una facturació de 30 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit