Eada Business School estrenarà nou campus a Barcelona de 4.200 metres quadrats

El campus estarà destinat als estudiants de grau i entrarà en funcionament en 2023

Campus 2 Provença Campus 2 Provença

EADA Business School suma un segon campus a Barcelona. L'edifici, propietat de Grup Catalana Occident i situat al carrer Provença 216, és un immoble recentment remodelat de 4.200 quadrats de superfície. Amb aquesta nova incorporació, EADA Business School suma amb més de 9.000 metres destinats al desenvolupament d'habilitats directives, comptant amb el primer campus de Barcelona (4.500 metres quadrats) i el de Collbató.

El nou campus estarà destinat als estudiants de grau i entrarà en funcionament el 2023, coincidint amb la creació d'un segon grau en tecnologia. Koke Pursals, president del patronat de EADA, ha assegurat que la incorporació del campus 2 de Barcelona “obeeix a l'expansió de l'escola i, sobretot, a la valoració que sempre han tingut els nostres participants respecte a la ubicació del campus en el centre de la ciutat”.

L'operació, liderada per Cushman & Wakefield, suposarà l'ocupació completa de l'edifici en règim de lloguer. Segons Natalia Tost, sòcia de l'equip de Business Space a Barcelona de Cushman & Wakefield, “EADA ha triat un edifici urban friendly per al seu creixement, la qual cosa és cada vegada més comú per empreses de tots els sectors. En aquest sentit, el centre de Barcelona està sent molt demandat per facilitar el model de treball híbrid gràcies a la seva proximitat a la resta de districtes de la ciutat i la seua bona connexió amb els municipis de l'àrea metropolitana”. 

Més informació
Arrenca la primera promoció del Campus 42 Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit