Eada estrena campus remodelat i patronat

Una de les grans prioritats de l'escola de negocis és créixer dins el mercat asiàtic

La seu d'Eada al carrer Aragó. | Cedida La seu d'Eada al carrer Aragó. | Cedida

"Hem transformat l'escola, tant en l'aspecte extern com la modernització del campus de Barcelona i la configuració del nou patronat com a màxim òrgan de govern de la institució", ha començat Jordi Pursals, president del patronat durant l'acte inaugural d'Eada.

La remodelació del campus de Barcelona va rebre llum verda a finals de juny de 2016 amb l'objectiu de fer arquitectura i docència el més compatible possibles. Això sí, l'ubicació del campus segueix sent al carrer Aragó 204 d'acord amb "la valoració satisfactòria" d'exalumnes i participants de les seves enquestes. 

El projecte ha destinat més de 8 milions d'euros a la remodelació integral d'aules, recepció, biblioteca, centre de documentació, auditori, serveis, transformació tecnològica i eficiència energètica d'un edifici que ocupa al voltant de 4000 metres quadrats. Pursals té molt clar que el futur també passa per seguir creixent en mercats com l'asiàtic i el nord-americà. 

EADA Instal·lacions

La remodelació del campus ha anat de la mà a la remodelació del patronat com a màxim òrgan de la institució que marca les línies estratègiques i vetlla per "la continuïtat i l'estabilitat" de la institució.

Actualment, formen el patronat: Jordi Pursals (Eada i EDV Packaging), Cesar Molins (AMES), Carmen Mur (empresària i exManpower), Guillem López Casasnovas (UPF), Immaculada Amat (Amat Immobiliaris), Pere Vallès (Scytl, Exotica i UOC), John Rigay (PepsiCo), Alberto Ojinaga (Desigual), Carlos Grau (MWCapital), Luis Pardo (SAGE Ibérica), Margaret Chen (China Club Spain) i Guayente Sanmartín (HP). 

Més informació
Eada impulsa un laboratori d’idees per a directius
Eada inverteix 8 milions d'euros en la reforma de la seva seu
Avui et destaquem
El més llegit