Eada impulsa un laboratori d’idees per a directius

L’escola de negocis llança aquesta iniciativa per assessorar i ajudar els gerents de les empreses a adaptar-se als canvis

L'escola de negocis Eada al carrer de l'Aragó a Barcelona L'escola de negocis Eada al carrer de l'Aragó a Barcelona

Eada Business School ha llançat un laboratori d'idees, anomenat Eada Tren Lab, amb l’objectiu assessorar i ajudar els directius a adaptar-se a un entorn de canvi constant en els àmbits tecnològic, econòmic, empresarial i personal.

"La Quarta Revolució Industrial, per primera vegada a la història, no canviarà el que fem, sinó a nosaltres mateixos, amb efectes difícils de calcular. La naturalesa d'aquest canvi és tan profunda que ens obliga a estar constantment pendents del que està passant", ha destacat en un comunicat el director de l'Eada Tren Lab, Joan Miquel Piqué.

El laboratori arrenca aquest febrer amb vuit programes enfocats a la tecnologia i el seu impacte en l'empresa (big data), així com en les habilitats i competències que necessiten els professionals i directius per afrontar els nous reptes.

Això es complementa amb jornades intensives d'entre 15 i 30 hores, amb un format adaptat a les necessitats de les empreses que disposen de poc temps i necessiten actualitzar els seus coneixements, competències i habilitats.

També s'inclouen noves tècniques que permeten respondre millor aquesta realitat de canvi accelerat com employer branding, design thinking i noves formes d'emprenedoria.

Més informació
Eada inverteix 8 milions d'euros en la reforma de la seva seu
Esade i Eada baixen posicions al rànquing del ‘Financial Times’
La transformació digital s'impulsa des de la direcció general
Avui et destaquem
El més llegit