eCooltra arrenca a València

El servei de motosharing crea 30 nous llocs de feina al territori valencià

eCooltra desembarca a València | Cedida eCooltra desembarca a València | Cedida

Més enllà de Barcelona i Madrid, eCooltra arrenca ara també a València. El servei de motosharing del grup Cooltra amplia així la seva oferta dins el conjunt d'Espanya amb la implementació "progressiva" de motocicletes elèctriques i la creació d'un total de 30 llocs de treball, entre els quals destaquen mecànics, personal d'administració, responsable de canvi de bateries i gerents.  

Més info: Lloguer de motos elèctriques per minuts

El fundador i CEO del Grup Cooltra, Timo Buetefisch, ha assegurat que "es tracta d'un mercat en creixement en el qual ens sentim a gust gràcies a l'experiència d'una dècada amb la nostra empresa Cooltra. Per això, era una decisió lògica apostar per la capital valenciana com a part de la nostra estratègia de creixement". 

Buetefisch: "Era una decisió lògica apostar per la capital valenciana com a part de la nostra estratègia de creixement"

Més concretament, el model que desembarcarà a València serà el Govecs. En clau motorista, es tracta d'un vehicle elèctric equivalen a 49 cc de cilindrada, "urbà, manejable i dinàmic". De moment, el servei cobrirà tota la zona entre la Ronda Nord, Sud i Malvarrosa a l'espera de seguir-se expandint. 

 

Més informació
eCooltra, premiada per la seva innovadora estratègia digital
Les motos d'eCooltra ja circulen per Madrid
Avui et destaquem
El més llegit