El dia d'Antoni Abad

La combinació entre actes institucionals i la direcció d'una empresa marquen l'agenda del president de la Cecot

Ell mateix defineix la seva rutina com a "atípica". Per una banda, Antoni Abad presideix la patronal Cecot i la Unió Empresarial Metal·lúrgica i, per l'altra, ha de dirigir les seves empreses relacionades amb el sector dels metalls i la consultoria financera.

Amb una vida que té l'epicentre al Vallès Occidental també s'ha d'escapar de tant en tant per anar a fer classes a Esade, la Universitat Pompeu Fabra o la Universitat Politècnica de Catalunya. La seva agenda, però, és la pròpia d'un directiu sènior: moltes reunions i actes que fan que cada jornada sigui diferent de l'anterior.

7.00 – Em llevo i el primer que faig és engegar la ràdio. És el moment de posar-me al dia mentre esmorzo a casa. Després vaig cap al despatx de la Cecot, al centre de Terrassa, amb cotxe.

9.00 – Ja amb la feina sobre la taula, quan arribo toca revisar els e-mails i sobretot contestar-los.

10.00 – Moment per a les reunions de feina relacionades amb la meva empresa metal·lúrgica o trobades del Grup Montcau-La Mola.

12.00 - Aquesta és l'hora que acostumo a dir de "treballar" de veritat. En dies normals acostumo a trucar a contactes, proveïdors i a tractar amb els clients de l'empresa. No s'hi ha de perdre el contacte...

14.00 – Segons el dia acostumo a fer un dinar ràpid a la mateixa seu de la Cecot o també vaig habitualment al Tapiñas del costat del despatx. Això quan no hi ha algun dinar de compromís d'aquells que s'allarguen.

16.00 – Els dilluns sí que hi ha un fixe a l'agenda: reunió a Foment del Treball i comitè executiu de Cepime.

18.00 – A mitja tarda s'ha de tornar a revisar el correu i revisar papers relacionats amb la feina. També aprofito per contestar trucades i e-mails que he rebut durant el dia i que no he pogut atendre fins llavors.

21.00 – Si no tinc cap sopar de feina o acte institucional torno a sopar a casa. No sóc gaire de mirar la televisió així que després de menjar acostumo a fer un repàs de premsa digital a la tauleta.

00.00 – Entre mitjanit i la una és l'hora d'anar a dormir.

Avui et destaquem
El més llegit