Elena Busquets, nova directora de VIA Empresa

Busquets té com a objectiu elaborar el pla estratègic del diari, que el 2023 complirà 10 anys

Elena Busquets, nova directora de VIA Empresa | Mireia Comas Elena Busquets, nova directora de VIA Empresa | Mireia Comas

La direcció de TOT Media, empresa editora de VIA Empresa, ha nomenat Elena Busquets com a directora del mitjà. Busquets, de 30 anys, es va incorporar al diari el maig del 2021 i el setembre del 2022 va ser nomenada Cap de Redacció. 

És graduada en Periodisme a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Va ampliar la seva formació realitzant el Màster en Creativitat Estratègica a la Informació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat per a El Mundo Deportivo i MouTV i ha col·laborat amb els informatius de Ràdio Cornellà. També ha treballat tres anys a una empresa d'assessoria immobiliària, realitzant estudis de mercat immobiliaris i econòmics.  

Elena Busquets té com a objectiu elaborar el pla estratègic de VIA Empresa, que aquest mes d’abril complirà 10 anys, i que s’ha posicionat com el primer diari nadiu digital econòmic empresarial de Catalunya i, per segon any consecutiu, és el mitjà digital en català líder a Linkedin. 

L’equip de VIA Empresa el formen el Josep Maria Casas, cap de redacció, la Gemma Fontseca, l’Aleix Ramírez, la Teresa Montalat i l’Oriol Hermosilla. 

 

Més informació
Nosaltres
VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin per segon any consecutiu
Avui et destaquem
El més llegit