VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin per segon any consecutiu

El mitjà de comunicació apuntala el lideratge en una xarxa social clau i estratègica dirigit a l’ecosistema empresarial

VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin per segon any consecutiu | VE VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin per segon any consecutiu | VE

VIA Empresa és el mitjà de comunicació líder en català a Linkedin, per davant de les principals capçaleres del país que escriuen en el nostre idioma. A punt de celebrar 10 anys, la capçalera de Totmedia compta amb un total de 8.650 seguidors i un creixement del 41% durant el 2022. Una vegada més, el diari apuntala el lideratge en una xarxa social clau i estratègica dirigit a l’ecosistema empresarial de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

Com a conseqüència, les reaccions, els comentaris i els continguts compartits s'han triplicat respecte l'any anterior, juntament amb les impressions, que ronden la xifra d’1,5 milions anuals.

Entre les publicacions més viralitzades d'enguany destaquen els casos d'èxit de Pastoret, Fluidra, GoodNews, Heura Foods, Karibou, les 10 startups catalanes que revolucionaran el sector immobiliari, les noves apostes de Bonpreu o Juno House.

El manifest

VIA Empresa expliquem tot allò que passa en el món empresarial català, amb una mirada constructiva, a cops crítica, perquè creiem en una economia productiva basada en el coneixement que connecta el creixement econòmic amb els objectius socials.

Més info: Nosaltres

No busquem el clic; no comptem els usuaris únics. Només busquem, des del primer dia, fer periodisme sense pensar a captar una audiència fàcil; tot el contrari: busquem un lector difícil; una audiència a la qual no se la pot enganyar amb titulars i informacions de pescaclics. Informació contrastada, treballada i analitzada, i amb titulars que corresponen a la realitat del que el lector es trobarà. En definitiva, periodisme.

Formar part de la nostra comunitat de Linkedin és senzill: només has d'entrar en aquest enllaç i fer-te seguidor.

Més informació
VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin
VIA Empresa ja té Telegram
Avui et destaquem
El més llegit