Elena Massot, nova presidenta de FemCat

Pau Relat passarà a ser patró d'honor de la fundació després de ser escollit president de la Fira de Barcelona

Elena Massot, consellera delegada del Grup Immobiliari Vertix | TOT Sant Cugat Elena Massot, consellera delegada del Grup Immobiliari Vertix | TOT Sant Cugat

FemCat ja ha renovat els membres del patronat i ha fet presidenta, Elena Massot, que fins ara era la vicepresidenta de la fundació. Massot, també consellera delegada del Grup Immobiliari Vertix, agafa el càrrec en relleu a Pau Relat, nou president de Fira de Barcelona i que passarà a ser patró d'honor com els anteriors presidents.

Més info: FemCat aposta per Elena Massot com a nova presidenta

Segons explica la fundació, "en aquesta nova etapa se seguirà treballant pels objectius fundacionals de FemCat, aprofundint en els eixos Talent i Empresa és societat, i mantenint una relació constructiva i lleial amb les institucions públiques i empresarials, per contribuir a fer de Catalunya una de les societats més avançades".

Durant el mandat de Relat, subratllen, s'ha treballat en els projectes centrats en la inserció laboral de persones amb diversitat funcional o en la implicació de l’empresa en prevenir l’abandonament escolar prematur, però també "s’ha posat de manifest la necessitat d’identificar i desenvolupar el talent divers, que alhora contribueix a la cohesió social".

A més, s’han impulsat nous projectes que creen "ponts de diàleg i cooperació" amb organitzacions de diversos àmbits, com l’universitari, i s’ha donat continuïtat a iniciatives consolidades, com el suport al Barcelona Institute of Science and Technology, o els programes Parlament i Empresa, i Escola i Empresa.

Massot és llicenciada en Administració d’Empreses  per l'IQS i en Dret per la UOC. També és consellera delegada de la promotora immobiliària Vèrtix, on ha desenvolupat tota la seva trajectòria amb diferents responsabilitats. És membre fundadora de FemCAT, i n’ha estat vicepresidenta els dos darrers mandats. També és vicepresidenta de l’Associació de Promotors i Constructors de Catalunya (Apce) i membre de la fundació Grup 7 de dones empresàries.

Més informació
Relat posa pau i futur a la Fira de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit