L'eMobility Expo situa València en el mapa mundial de la mobilitat i la tecnologia

Del 13 al 15 de febrer, la fira reunirà més de 6.000 professionals per definir la mobilitat del futur i avançar cap a un model sostenible, autònom i segur

L'eMobility Expo World Congress reunirà més de 375 experts internacionals | (X) eMobility Expo World Congress L'eMobility Expo World Congress reunirà més de 375 experts internacionals | (X) eMobility Expo World Congress

La nova edició de l'eMobility Expo World Congress ha donat avui el seu tret de sortida a València, i del 13 al 15 de febrer reunirà a més de 6.000 professionals i executius per descobrir les últimes tendències, reptes i solucions tecnològiques per a la indústria de la mobilitat, amb més de 200 empreses expositores. Més de 375 experts internacionals compartiran les claus per implementar nous models de negoci per a la mobilitat sostenible i presentaran les tendències tecnològiques més innovadores en aquest camp. Es preveu que la segona edició de l'esdeveniment deixi un impacte econòmic de 16 milions d'euros per a la ciutat de València en la seva segona edició.

La fira disposarà de diferents fòrums verticals entre els quals destaquen l'automoció, el ferroviari, el marítim o l'aeri, així com mobilitat urbana, micromobilitat, sistemes de transport integrat i logística, que estaran destinats a reflexionar sobre com assolir una mobilitat més segura, intel·ligent, sostenible, connectada i autònoma. La indústria de l'automoció i components comptarà amb la representació d'empreses com Ford, Renault Trucks, Mercedes-Benz o Gestamp, i compartiran les tendències en les quals està immersa la indústria automobilística per liderar la transició cap a la mobilitat del futur. Així, mostraran des de noves tecnologies que permeten la creació de vehicles elèctrics, autònoms i connectats, fins a la innovació que possibilitarà la descarbonització del sector.

Més de 375 experts internacionals compartiran les claus per implementar nous models de negoci per a la mobilitat sostenible

La tecnologia, juntament amb les noves fonts d'energia, es posiciona com un dels vectors de canvi més importants a l'hora de liderar aquesta transformació. És per aquest motiu que en el saló també prendran part representants del Massachusetts Institute of Technology, l'Institut Tecnològic de l'Energia o EVARM Innovación, que donaran la seva visió de com l'aplicació de dades i eines tecnològiques pot contribuir a reduir les emissions i promoure un canvi real en la manera actual de comprendre la mobilitat.

Així mateix, amb l'objectiu de reunir representants públics amb empreses líders en mobilitat, el congrés comptarà amb el Summit de Governants i Fabricants. En aquest sentit, representants públics del Ministeri d'Indústria i Turisme o del Parlament Europeu compartiran la ruta a seguir per impulsar les inversions en plantes de fabricació de vehicles elèctrics, gestió de flotes, bateries i nous combustibles com l'hidrogen, que es presenta com la clau de la mobilitat futura.

Més info: València serà l'epicentre de la mobilitat

L'hidrogen fa temps que és reconegut com un vector energètic, i els avenços recents en la seva producció i ús estan augmentant el seu paper en la mobilitat sostenible. És per aquest motiu que València també acollirà la primera edició de l'H2 - Hydrogen World Congress els dies 14 i 15 de febrer per analitzar els avantatges de l'hidrogen verd i la seva aplicació en el sector de la mobilitat. Participaran experts i empreses com Iberdrola, Cepsa o BP.

Més informació
Barcelona presentarà la seva estratègia de mobilitat urbana a l'eMobility Expo World Congress
1.500 companyies creen una aliança per “accelerar” la transició cap a la mobilitat sostenible
El bus reivindica la seva plaça en la mobilitat urbana: rècord de 30 milions de viatgers
Avui et destaquem
El més llegit