Una firma catalana construirà 20.000 pisos a Chicago

L'empresa Barcelona Housing Systems i el seu soci WElink desenvoluparan un projecte urbanístic a la ciutat nord-americana

BHS promou la mobilitat sostenible i l'ús d'energia renovable a les ciutats BHS promou la mobilitat sostenible i l'ús d'energia renovable a les ciutats

El grup Emerald, format per Barcelona Housing Systems (BHS) i l'empresa irlandesa WElink, ha estat seleccionat per l’Ajuntament de Chicago i la Corporació de l’Acer dels Estats Units per construir 20.000 habitatges a la ciutat.

La companyia portarà a terme un projecte urbanístic a la ciutat després d’aconseguir un preacord de venda d’uns terrenys situats al sud de la ciutat, al costat del llac Michigan. Els terrenys tenen una extensió de 178 hectàrees, segons ha informat BHS en un comunicat.

Si l’acord finalment es tanca dins dels pròxims cinc mesos, es posarà en marxa la construcció d’entre 15.000 i 20.000 habitatges amb la tecnologia de l’empresa catalana. BHS proposa un concepte urbanístic amb grans espais verds, mobilitat sostenible, aprofitament d’energies renovables i espais de socialització.

Per al fundador i president de BHS, César Martinell, “aquest projecte té el potencial de ser un desenvolupament transformador per la zona sud de Chicago i comportarà la creació de nous llocs de feina, habitatges i desenvolupament econòmic”. 

Més informació
Holaluz munta una instal·lació d’autoconsum elèctric compartit
Barcelona vol doblar l'energia generada amb plaques solars
"Qui no voldria anar cap a la feina sota un jardí?"
Avui et destaquem
El més llegit