L'empresa de recursos humans Marlex, nou espònsor del Girona FC

La marca de la companyia apareixerà, sota el dorsal, a la samarreta de joc del club gironí

Àlex Sanabras, CEO de Marlex | Cedida Àlex Sanabras, CEO de Marlex | Cedida

L’empresa gironina de recerca de talent Marlex és el nou espònsor del Girona FC. L’acord entre les dues parts s’allargarà durant tres temporades i converteix la companyia, amb més de 25 anys d’experiència en el sector, en patrocinador prèmium del club. Des del diumenge 10 de desembtre, en el partit contra el FC Barcelona a l’estadi de Montjuic, la marca de la companyia va aparèixer, sota el dorsal, a la samarreta de joc, i darrere el pantaló a l’equipació d’entrenament. La col·laboració contempla també el dret de Marlex a utilitzar la imatge del club, amb jugadors i staff, en les seves campanyes promocionals, així com la possibilitat de poder oferir experiències i hospitalitat corporativa per a clients i empleats de la companyia. Segons el CEO de Marlex, Àlex Sanabras, aquesta aliança representa més que una simple connexió territorial.

Per a Marlex, es tracta d’un enllaç entre la seva pròpia filosofia i els valors encarnats pel Girona FC. Sanabras remarca la importància de l’actitud i el compromís com a factors diferenciadors en equips i empreses. “Creiem que la nostra actitud i compromís poden ser el factor decisiu en la nostra competició amb multinacionals que tenen més recursos i posicionament. El mateix esperit de superació s’observa al Girona, competint amb grans clubs amb l’actitud, el compromís i el talent com a pilars fonamentals.”

L’acord entre les dues parts s’allargarà durant tres temporades i converteix a Marlex en patrocinador prèmium del club

El president del Girona FC, Delfí Geli, s’ha mostrat encantat amb aquesta col·laboració, afirmant que acullen Marlex amb entusiasme com a espònsor del Club. “La seva incorporació no només enriqueix la nostra entitat sinó que també reforça els llaços amb la comunitat i el teixit empresarial local. Estem encantats de tenir-los com a part integral del nostre camí i confiem en que aquesta aliança sigui fructífera per a totes dues parts. La seva decisió d’unir-se a nosaltres és un testimoni del compromís compartit amb els valors que ens defineixen com a club: la dedicació, la perseverança i la cerca incessant de l’excel·lència”.

Més informació
Marlex, de Girona a conquerir els recursos humans des de la "proximitat"
Avui et destaquem
El més llegit