Els videojocs americans Tilting Point estrenen oficina a Barcelona

L’empresa obre el primer estudi fora dels Estats Units i crearà 50 llocs de feina

Un dels videojocs de l'empresa Tilting Point Un dels videojocs de l'empresa Tilting Point

L’empresa americana especialitzada en la creació de videojocs per a plataformes mòbils, Tilting Point, obrirà la primera oficina fora dels Estats Units a Barcelona. L’estudi, que suposarà la creació de 50 llocs de feina fins a finals del 2019, se centrarà en tres àrees de negoci: publicació de jocs mòbils, creació de continguts artístics i activitat comercial per captar nous usuaris gràcies a un fons d’aproximadament 116 milions d’euros (132 milions de dòlars).

El projecte d’inversió de la companyia, amb seu a Nova York, ha comptat amb el suport de Barcelona Activa i Acció, segons informen en un comunicat. En el seu inici comptarà amb 13 persones en plantilla però preveu arribar a la cinquantena en finalitzar l’any vinent, sobretot perfils experts en desenvolupament de videojocs i en adquisició d’usuaris per a jocs mòbils. L’oficina està liderada per Mathias Royer com a director general, Ignasi Prat com a director de màrqueting i Daniel Catalina com a director d’art.

Segons el president de Tilting Point, Samir El Agili, Barcelona és una localització òptima per a la base d’operacions amb Europa, ja que compta amb més de 100 estudis de videojocs, és seu del Mobile World Congress i atrau professionals de tot el món. Així mateix, des de l’empresa nord-americana consideren que la capital catalana és un emplaçament on coexisteixen alhora productes de jocs i el talent necessari per portar-los a terme.  

Més informació
Harbour.Space obre un campus a la Vila Olímpica
La francesa papernest obre seu a Barcelona
Brico Depôt deixa Espanya
Avui et destaquem
El més llegit