Empresaris catalans contra la independència?

Anem per feina critica Foment i Pimec: "Inverteixen diners per lluitar contra allò que no els interessa"

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, durant la presentació de la nova patronal independentista, Anem per feina | Cedida La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, durant la presentació de la nova patronal independentista, Anem per feina | Cedida

L'aliança entre Foment del Treball i Pimec per la preocupació que els provoca el contingut de la futura llei de cambres de comerç que prepara la Conselleria d'Empresa no ha agradat gaire a Anem per feina, que considera que els diners que reben les dues patronals "sembla que s’inverteixen en lluitar contra allò que no els interessa".

Més info: Anem per feina, els empresaris sense barret

Segons recorden en un comunicat, Foment va demandar l'ANC per la campanya de Consum Estratègic, "negant així el dret dels consumidors a ser informats i protegint els interessos dels oligopolis".

Precisament per això, es pregunten si "realment creus que la majoria d'empresaris catalans volen lluitar de forma activa contra la independència de Catalunya" i proposen sumar-se a aquesta nova "eina de país que vol lluitar contra els grans òrgans de poder".

Anem per feina és la primera patronal "desacomplexadament" independentista. Sota el paraigua de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), al desembre del 2019 naixia una organització empresarial que té com a objectiu cobrir un sector d'empreses "orfes de representació" i amb "valors econòmics i de modernitat" compartits.

Més informació
Neix Anem per feina, la primera patronal independentista
Ètica i proximitat donen rèdit a les empreses de consum estratègic
Avui et destaquem
El més llegit