Endesa ofereix una tarifa plana de 58 euros MWh durant dos anys

L'oferta de l'elèctrica és lleugerament més barata que la de Naturgy, i busca "pal·liar els efectes negatius" de la pujada de la llum

Endesa obre una tarifa única per ajudar als consumidors | ACN Endesa obre una tarifa única per ajudar als consumidors | ACN

Endesa s'afegeix a Naturgy i ofereix una tarifa plana per "pal·liar els efectes negatius" de la pujada de la llum en els consumidors que estan actualment en el mercat regulat, i que aquest dilluns paguen un rècord de 154,16 euros MWh. L'oferta d'Endesa és lleugerament més barata que la de Naturgy (una tarifa única de 60 euros MWh), amb una tarifa de 58 euros MWh, fixada sense variacions durant dos anys.

En un comunicat, l'elèctrica ha dit que vol "donar seguretat i tranquil·litat als consumidors del mercat regulat davant l'escalada de preus del mercat majorista". L'oferta es dirigeix als 11 milions de consumidors que tenen PVPC i permet contractar llum, gas i serveis addicionals. A més, forma part del catàleg d'alternatives comercials que Endesa ofereix actualment als seus 5,7 milions de clients del mercat lliure.

Tal com ha indicat, l'empresa energètica vol oferir "una alternativa que permeti pal·liar els efectes negatius que l'increment del preu de l'energia està tenint sobre les factures" i "despreocupar-se de les pujades de preu que puguin haver-hi en el futur".

Més informació
Naturgy congela el preu de la llum a 60 euros el MWh
Endesa redueix beneficis per l'encariment de matèries primes
Avui et destaquem
El més llegit