EnpresaBIDEA, finalista als premis de Periodisme Rikardo Arregi

El jurat ha nomenat el mitjà en l'àmbit de la comunicació per la "contribució" que està fent a "presentar el món de l'empresa i l'economia en basc i des del País Basc"

Pilar Kaltzada, Borja López, Maite Reizabal i Niko Cuenca, membres d'EnpresaBIDEA | Cedida Pilar Kaltzada, Borja López, Maite Reizabal i Niko Cuenca, membres d'EnpresaBIDEA | Cedida

Aquest dimarts 8 de novembre s'han donat a conèixer els vuit candidats finalistes als premis de Periodisme Rikardo Arregi 2022. Entre els candidats al premi de comunicació hi ha EnpresaBIDEA, juntament amb Aiaraldea Faktoria, Aiora Probatxoa Youtube Channel i aikotaldea.eus, el projecte de comunicació creat pel Grup Aiko.

Els premis Rikardo Arregi de periodisme i comunicació tenen com a objectiu promoure la qualitat, l'excel·lència i la innovació del periodisme en llengua basca. Es celebra des de l'any 1989 i actualment té dues modalitats: periodisme, que requereix peces periodístiques de qualsevol modalitat publicades entre setembre de 2021 i el mateix mes de 2022; i comunicació per reconèixer iniciatives innovadores que fomenten la comunicació en basc. Els guanyadors es donaran a conèixer el 30 de novembre en l'acte de lliurament de premis que se celebrarà al Centre Cultural Bastero d'Andoain (Gipuzkoa).

Més info: Neix EnpresaBidea, el diari econòmic i empresarial en euskera

EnpresaBIDEA és el diari digital sobre economia i empresa fet "en i per a" Euskal Herria i per descomptat, en euskeraVIA Empresa Media participa en el diari que lidera l'equip basc des de les redaccions de Donostia – Sant Sebastià i Bilbao.

Avui et destaquem
El més llegit