Neix EnpresaBidea, el diari econòmic i empresarial en euskera

Una nova etapa per a VIA Empresa. Som més. Ongi etorri, EnpresaBIDEA

L'equip d'EnpresaBidea a Bilbao. | VIA Empresa L'equip d'EnpresaBidea a Bilbao. | VIA Empresa

Aquest matí ha començat una nova etapa per a l'equip de VIA Empresa: neix EnpresaBIDEA. Estem feliços per molts motius, principalment perquè aquesta nova edició sorgeix inspirada en el model de periodisme en profunditat, reflexió i anàlisi sobre empresa i economia que fem a Catalunya i l'Arc Mediterrani des de fa ja nou anys. VIA Empresa és ja un model digital de referència, nascut des de l'àmbit local amb vocació de servei, influència i contribució a l'agenda pública.

EnpresaBIDEA és el diari digital sobre economia i empresa fet "en i per a" Euskal Herria i per descomptat, en euskera. El nom denota parentiu: formem part d'una mateixa manera d'entendre l'actualitat econòmica i empresarial i com es relaciona amb el nostre dia a dia. Compartim, també, la visió i la determinació per contribuir al relat d'aquesta realitat des del nostre propi idioma, tant en català com en euskera.

EnpresaBIDEA és el diari digital sobre economia i empresa fet "en i per a" Euskal Herria i per suposat, en euskera

VIA Empresa participa del nou diari al costat de l'equip basc que, des de les redaccions de Donostia – Sant Sebastià i Bilbao lidera el projecte. Amb aquest nou instrument, pretenem generar i compartir aprenentatges, donar suport a iniciatives empresarials amb les quals compartim ADN i vincular-nos, encara més, a projectes innovadors que construeixen, des de l'honestedat, l'autenticitat i la proximitat.

Més enllà de realitats sociolingüístiques ben diferents, confiem en l'aprenentatge compartit. Desenvolupar els nostres respectius espais comunicatius passa per dotar-nos d'eines i canals de conversa innovadors, que ens permetin escoltar i participar del debat públic.

Les llengües no són barreres per entendre'ns, sinó ponts per connectar-nos. Des de cadascuna de les nostres pròpies realitats, construïm conjuntament

Les llengües no són barreres per entendre'ns, sinó ponts per connectar-nos. Des de cadascuna de les nostres pròpies realitats, construïm conjuntament, perquè creiem que l'actualitat, l'anàlisi, la reflexió sobre qüestions tan rellevants com són l'esdevenir de l'economia, les empreses, la innovació i les transformacions que estan en marxa; tot això, és un treball que requereix mirades diverses.

Ongi etorri, EnpresaBIDEA!

Més informació
VIA Empresa, Premi Pime 2020 a la llengua com a eina de cohesió
VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin
Avui et destaquem
El més llegit