Entrenaments per eGamers al Duet Fit Glòries

El projecte vol ensenyar, formar i conscienciar dels esports electrònics i fusionar-los amb l’esport físic

L'espai per al projecte eSports Workouts al Duet Fit Glòries | Cedida L'espai per al projecte eSports Workouts al Duet Fit Glòries | Cedida

El Grup Duet, al qual pertanyen els centres esportius i de fitness Duet Sports i Duet Fit, ha posat en marxa, al costat de la firma de serveis professionals Deloitte, el primer centre de fitness amb entrenaments per eGamers, segons ha informat en un comunicat.

El projecte eSports Workouts by Duet, que ha suposat una inversió total de 150.000 euros, vol “formar i conscienciar als eGamers que tan important és millorar tècnicament en els jocs, com tenir una bona forma física i portar uns hàbits de vida saludable”, ha explicat el director general del Grup Duet, Anselmo Méndez.

Per a posar en marxa el projecte, el Grup Duet ha instal·lat una sala d’entrenament i competició d’eSports al centre Duet Fit Glòries, situat al centre comercial Glòries de Barcelona. Aquest espai és una zona d’entrenament digital i formatiu i comptarà amb vintena d’equips de gaming, videoconsoles, realitat virtual i simuladors de cotxes, on els usuaris del centre podran accedir lliurement i participar. En ell també es realitzaran diferents activitats com sessions de lloc lliure i joc dirigit, xerrades, tutorials, esdeveniments, tornejos presencials i online, entrenaments personalitzats i formació.

D’altra banda, eSports Workouts disposa d’un programa de fitness especialitzat, amb exercicis que ajuden a evitar les lesions més comunes entre els eGamers i les persones que treballen enfront d’un ordinador.

El novè centre Duet Fit

D’altra banda, el Grup Duet també ha anunciat l’obertura d’un nou centre Duet Fit, aquest cop situat a l’Avinguda Meridiana. Es tracta del novè centre que l’empresa tindrà a Barcelona, després de les obertures de Duet Fit Glòries i Duet Fit Sants a principis d’any. Així mateix, la companyia té previstes dues obertures més per aquest 2018.

Fachada virtual DF Meridiana

El nou Duet Fit Meridiana | Cedida

El nou centre de fitness se situarà al centre comercial Hipercor Meridiana, després d’un acord entre El Corte Inglés i l’empresa. “La idea va sorgir en el moment que vam saber que El Corte Inglés volia redistribuir el seu outlet amb l’objectiu d’impulsar-lo. A partir d’allà, vam proposar la ubicació d’un centre Duet Fit”, ha explicat Méndez en un comunicat. Així, dels 4.000 metres quadrats de què disposa l’edifici, el nou centre fitness n’ocuparà 1.600.

El Duet Fit Meridiana, que ha suposat una inversió total d’1,5 milions d’euros per la companyia, encara no té data d’inauguració però els futurs clients ja es poden inscriure online i entrenar en qualsevol dels altres centres Duet Fit de Barcelona fins a la seva obertura.

Més informació
El Grup Duet obre un nou gimnàs a Glòries
Grup Duet, salut a baix cost
DuetFit obrirà un gimnàs al mercat de Sant Antoni
Avui et destaquem
El més llegit