Eranovum adquireix 146 carregadors a Wallbox

Els carregadors s'instal·laran en les estacions de recàrrega que Eranovum està desenvolupant en l’àmbit estatal i internacional

Jose Luis Aguirre i Guy Shahar, socis i cofundadors d'Eranovum i David Vallespin CEO i soci d'Eranovum | Cedida Jose Luis Aguirre i Guy Shahar, socis i cofundadors d'Eranovum i David Vallespin CEO i soci d'Eranovum | Cedida

L'empresa Eranovum, productora independent d'energia i operador d'infraestructures de recàrrega per a vehicles elèctrics i d'autoconsum, ha tancat un contracte de proveïment d'equips amb la companyia catalana Wallbox. L'acord inclou la compra de 76 unitats de Wallbox Supernova 60 kW DC (càrrega ràpida) i 70 unitats del Wallbox Supernova de 150 kW DC (càrrega ultraràpida), que s'instal·laran en els projectes d'estacions de recàrrega que Eranovum està desenvolupant per als pròxims mesos en l’àmbit estatal i internacional.

Entre aquests projectes d'estacions de recàrrega destaca la recent inaugurada estació, la més gran del centre de Madrid, situada al Centro Canalejas, proveïda integralment per energies de fonts renovables i amb capacitat per a recarregar uns 300 vehicles cada dia. Eranovum, per una banda, és un productor independent d'energia (inverteix, desenvolupa i explota plantes solars fotovoltaiques, parc eòlics i instal·lacions d'emmagatzematge) i, a més, és un operador de punts de recàrrega: ofereix solucions integrals als seus socis immobiliaris com la ubicació d'infraestructures de recàrrega per a vehicles elèctrics com instal·lacions d'autoconsum.

Eranovum compta amb més de 480 punts de recàrrega operatius

Wallbox és, de fet, proveïdor d’Eranovum des de 2022, any en què van col·laborar en diversos projectes de càrrega semipública. A l’Estat, Eranovum compta avui amb més de 480 punts de recàrrega operatius, situant-se entre els deu operadors de punts de càrrega amb major infraestructura de recàrrega en funcionament. Té més de 2.000 punts de recàrrega compromesos i en procés de desenvolupament durant 2024, fet que reforçarà la seva presència en pràcticament totes les comunitats autònomes.

Més informació
Wallbox guanya múscul financer amb 29 milions de Generac, Riberas i Iberdrola
Etecnic, carregadors elèctrics a tot el món amb segell de Reus
Les exportacions i la moderació dels preus de l'energia fan créixer un 2,8% la indústria
Avui et destaquem
El més llegit